Ajankohtaista

Ota yhteyttä

044 982 7808 | netkirje@netkirje.fi

Ajankohtaista

  

 • Auto- ja kuljetusalan lakko 15.2.2023 alkaen

  Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT on käynnistänyt lakon tänään 15.2.2023. Lisäksi Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on ilmoittanut tukevansa AKT:n lakkoa tukitoimilla, jotka koskevat kuorma-autojen ja perävaunujen lastaamista ja purkamista​ 16.2.–21.2.2023. 

  Lakkojen vaikutukset kirjeiden jakeluun:

  • Postin jakelemissa kirjeissä on odotettavissa viiveitä. Postin 14.2. julkaistu tiedote aiheesta: https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/tiedotteet/akt-n-lakko-vaikeuttaa-lahetysten-kulkua
  • Jakeluyhtiö Suomen jakelemien kirjeiden toimituksiin ei ole odotettavissa viiveitä. Poikkeuksena seuraavat Postin operoimat postiyritykset: ESA (Lahti), ILVES (Hämeenlinna) ja SJOY (Kuopio). Näillä alueilla voi mahdollisesti esiintyä viiveitä jakeluissa.
  • Lakot eivät vaikuta ulkomaan kirjeiden toimituksiin.

   

  Mikäli sopuun päästään niin tukilakko loppuu välittömästi ja toiminta jatkuu ennallaan. Postin tukilakon aikana kirjeet tulostuvat ja kuorittuvat normaalisti ja lähtevät välittömästi jakeluun tukilakon päätyttyä. Pahoittelemme tilannetta ja siitä aiheutuvia hankaluuksia.

   

   

    Takaisin
 
 
 
 
 

asiakkaamme kertovat:
 

 • Yhteistyö netKirjeen kanssa alkoi vuonna 2006 epl e-kirjeiden merkeissä. Seuraavaksi suuntana oli Baltian maat ja haasteena kyrilliset aakkoset. netKirjeen oman lisenssin hankinta oli selvä ratkaisu, kun kirjeitä pitää lähettää miljoonia eikä kellään ollut tarjota valmiita työkaluja tuollaisen lähetysmäärän hoitamiseen. Yhteistyö lähti hedelmällisesti käyntiin heti alkumetreiltä ja palvelua kehitetään jatkuvasti vastaamaan Hobby Hallin muuttuvia postitustarpeita. Yhteistyö jatkui kevääseen 2017 yrityksen myyntiin asti.

  Hobby Hall

 • Yhteistyö alkoi 2007 toukokuussa, kun kaupungilla oli paljon kirjeitse hoidettavia tiedotusasioita kaupunkilaisille, mutta ei tehokkaita tapoja hoitaa postituksia. Kaupunki päätyi netKirjeen vaivattomaan vaihtoehtoon, jolloin kaupungin viestinnästä saatiin lähtemään tuhansia ja tuhansia kirjeitä viiveettä työpisteiltä poistumatta. Uuden superkunnan syntyessä tiedotuksen vahva rooli jatkuu, jolloin netKirjeen tuottama säästö resursseissa on vähintään merkittävä.

  Hämeenlinnan Kaupunki

 • netKirje -palvelussa aloitimme yhteistyön helmikuussa 2008.
  Palvelun kautta välittyivät ensin yhtiökokouskutsut. Huhtikuusta 2008 alkaen myös tilisiirrot on lähetetty netKirje -palvelun kautta.

  SKH-Isännöinti Oy

IT-Palvelu Oy Finland

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

 03 619 6000
 netkirje@netkirje.fi