Jätä postitus meidän hoidettavaksemme

Ota yhteyttä

044 982 7808 | netkirje@netkirje.fi

netKirje™ Vaivaton

Vaivaton vaihtoehto kun sinulla ei ole aikaa ohjeiden selaamiseen ja tiedostojen tallennusmuotojen selvittelyyn. Voit toimittaa lähetettävän kirjeaineiston sähköpostiimme netkirje@netkirje.fi esim. pdf- tai Word -tiedostona ja osoitteiston Excel-tiedostona. Valmistamme aineiston teknisesti sopivaksi lähetystä varten sekä toimitamme kirjelähetyksesi edelleen tulostettavaksi ja jaettavaksi vastaanottajille.

 

Kerta-asiakkuus

Kun haluat postittaa vaivatta vain yhden postituksen, ilman sen kummempaa asiakkuutta tai päänvaivaa. Voit tehdä kertapostituksen ilman erillisiä sopimuksia, nopeasti ja vaivattomasti. Laskutetaan kertalaskutuksella. Minimimäärä 50 kirjettä, yli 1000 kirjeen kertapostituksissa pyydä tarjous.

 

Vaivaton asiakkuus

Kun postitustarpeesi on säännöllistä tai vaihtelevaa. Tarve postittamiseen saattaa tulla nopeasti ja kirjeiden on lähdettävä postitukseen vaivattomasti. Sopimuslaskutus asiakkaanamme voit lähettää postituksia silloin kun haluat. Maksat postituksista koontilaskullasi yhteenlasketun kuukausittaisen postitusmäärän mukaan. Ei erillisiä kuukausimaksuja vain toteutuneet postitukset.

 

Valitsemalla netKirje Vaivattoman voit jättää postituksesi meidän huolehdittavaksi ja keskittää oman aikasi tärkeämpiin tehtäviin.

 

 

Ota yhteyttä 

asiakkaamme kertovat:
 

 • Yhteistyö netKirjeen kanssa alkoi vuonna 2006 epl e-kirjeiden merkeissä. Seuraavaksi suuntana oli Baltian maat ja haasteena kyrilliset aakkoset. netKirjeen oman lisenssin hankinta oli selvä ratkaisu, kun kirjeitä pitää lähettää miljoonia eikä kellään ollut tarjota valmiita työkaluja tuollaisen lähetysmäärän hoitamiseen. Yhteistyö lähti hedelmällisesti käyntiin heti alkumetreiltä ja palvelua kehitetään jatkuvasti vastaamaan Hobby Hallin muuttuvia postitustarpeita. Yhteistyö jatkui kevääseen 2017 yrityksen myyntiin asti.

  Hobby Hall

 • Yhteistyö alkoi 2007 toukokuussa, kun kaupungilla oli paljon kirjeitse hoidettavia tiedotusasioita kaupunkilaisille, mutta ei tehokkaita tapoja hoitaa postituksia. Kaupunki päätyi netKirjeen vaivattomaan vaihtoehtoon, jolloin kaupungin viestinnästä saatiin lähtemään tuhansia ja tuhansia kirjeitä viiveettä työpisteiltä poistumatta. Uuden superkunnan syntyessä tiedotuksen vahva rooli jatkuu, jolloin netKirjeen tuottama säästö resursseissa on vähintään merkittävä.

  Hämeenlinnan Kaupunki

 • netKirje -palvelussa aloitimme yhteistyön helmikuussa 2008.
  Palvelun kautta välittyivät ensin yhtiökokouskutsut. Huhtikuusta 2008 alkaen myös tilisiirrot on lähetetty netKirje -palvelun kautta.

  SKH-Isännöinti Oy

IT-Palvelu Oy Finland

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

 03 619 6000
 netkirje@netkirje.fi