Jätä postitus meidän hoidettavaksemme

 
 
 
 

netKirje™ Vaivaton

Sinulla ei ole aikaa ohjeiden selaamiseen ja tiedostojen tallennusmuotojen selvittelyyn. Voit toimittaa lähetettävän kirjeaineiston sähköpostiimme netkirje@netkirje.fi esim. pdf- tai Word -tiedostona ja osoitteiston Excel-tiedostona. Valmistamme aineiston teknisesti sopivaksi lähetystä varten sekä toimitamme kirjelähetyksesi edelleen tulostettavaksi ja jaettavaksi vastaanottajille.

netKirje™ Vaivattoman lähetystavan käyttö maksaa 0,40€/kirje (alv 0%), sekä hinnastomme mukaiset postitusmaksut.

Yli 1000 kirjeen kertapostituksissa pyydä tarjous.

 

 

Ota yhteyttä 

Asiakkaamme kertovat:
 

 • Yhteistyö netKirjeen kanssa alkoi vuonna 2006 epl e-kirjeiden merkeissä. Seuraavaksi suuntana oli Baltian maat ja haasteena kyrilliset aakkoset. netKirjeen oman lisenssin hankinta oli selvä ratkaisu, kun kirjeitä pitää lähettää miljoonia eikä kellään ollut tarjota valmiita työkaluja tuollaisen lähetysmäärän hoitamiseen. Yhteistyö lähti hedelmällisesti käyntiin heti alkumetreiltä ja palvelua kehitetään jatkuvasti vastaamaan Hobby Hallin muuttuvia postitustarpeita. Yhteistyö jatkui kevääseen 2017 yrityksen myyntiin asti.

  Hobby Hall

 • Yhteistyö alkoi 2007 toukokuussa, kun kaupungilla oli paljon kirjeitse hoidettavia tiedotusasioita kaupunkilaisille, mutta ei tehokkaita tapoja hoitaa postituksia. Kaupunki päätyi netKirjeen vaivattomaan vaihtoehtoon, jolloin kaupungin viestinnästä saatiin lähtemään tuhansia ja tuhansia kirjeitä viiveettä työpisteiltä poistumatta. Uuden superkunnan syntyessä tiedotuksen vahva rooli jatkuu, jolloin netKirjeen tuottama säästö resursseissa on vähintään merkittävä.

  Hämeenlinnan Kaupunki

 • netKirje -palvelussa aloitimme yhteistyön helmikuussa 2008.
  Palvelun kautta välittyivät ensin yhtiökokouskutsut. Huhtikuusta 2008 alkaen myös tilisiirrot on lähetetty netKirje -palvelun kautta.

  SKH-Isännöinti Oy


IT-Palvelu Oy Finland
Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna
puh. 03 619 6000
netkirje@netkirje.fi

Tilaa uutiskirje tästä

Yhteistyökumppanit