Miten käytän netKirjettä?

 
 
 
 

Käyttöohjeet

netKirje palvelua voit käyttää sopimusasiakkaana kirjautumalla ylälaidasta palveluun sisälle.

Materiaalin ohjeistus

 • Käyttöliittymän kautta lähetetyn osoitteiston tiedostomuoto tulee olla Excelin tuottamassa CSV -tiedostomuodossa eli LUETTELOEROTIN muodossa. Tallenna Excel-taulukkosi CSV-tiedostoksi. Tarkista että jokainen osoite tulee omalle rivilleen erotellen nimi -ja osoitetiedot omiin sarakkeisiin - lähettäessä tarkistat vielä, että postinumero on omassa sarakkeessaan.
 • Kirjeen sisällön fonttien tulee olla sisällytetty/upotettu esimerkiksi Adobe Acrobatin tekemään PDF -tiedostoon (embedded).
 • Kun lähetät kirjeen, sinun tulee varata ikkunakuoren ikkunasta näkyvälle osoitteelle vasemmasta yläkulmasta tilaa. Monisivuisissa kirjeissä voi käyttää erillistä kansilehteä.
 • Kun olet valinnut kirjeesi lähetysluokan ensimmäisen ja toisen luokan välillä ja tarkistanut postinumeron paikan, pääset muodostamaan lähetyksen. Esikatselussa voit todeta, että kaikki on kunnossa. Sopimusasiakkaana netKirje OMA asiakkaana maksat postitukset  kuukausittain koontilaskullasi.

 

 


 

Mallitiedostot:

 

 

Asiakkaamme kertovat:
 

 • Yhteistyö netKirjeen kanssa alkoi vuonna 2006 epl e-kirjeiden merkeissä. Seuraavaksi suuntana oli Baltian maat ja haasteena kyrilliset aakkoset. netKirjeen oman lisenssin hankinta oli selvä ratkaisu, kun kirjeitä pitää lähettää miljoonia eikä kellään ollut tarjota valmiita työkaluja tuollaisen lähetysmäärän hoitamiseen. Yhteistyö lähti hedelmällisesti käyntiin heti alkumetreiltä ja palvelua kehitetään jatkuvasti vastaamaan Hobby Hallin muuttuvia postitustarpeita. Yhteistyö jatkui kevääseen 2017 yrityksen myyntiin asti.

  Hobby Hall

 • Yhteistyö alkoi 2007 toukokuussa, kun kaupungilla oli paljon kirjeitse hoidettavia tiedotusasioita kaupunkilaisille, mutta ei tehokkaita tapoja hoitaa postituksia. Kaupunki päätyi netKirjeen vaivattomaan vaihtoehtoon, jolloin kaupungin viestinnästä saatiin lähtemään tuhansia ja tuhansia kirjeitä viiveettä työpisteiltä poistumatta. Uuden superkunnan syntyessä tiedotuksen vahva rooli jatkuu, jolloin netKirjeen tuottama säästö resursseissa on vähintään merkittävä.

  Hämeenlinnan Kaupunki

 • netKirje -palvelussa aloitimme yhteistyön helmikuussa 2008.
  Palvelun kautta välittyivät ensin yhtiökokouskutsut. Huhtikuusta 2008 alkaen myös tilisiirrot on lähetetty netKirje -palvelun kautta.

  SKH-Isännöinti Oy


IT-Palvelu Oy Finland
Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna
puh. 03 619 6000
netkirje@netkirje.fi

Tilaa uutiskirje tästä

Yhteistyökumppanit