Ajankohtaista

Ota yhteyttä

044 982 7808 | netkirje@netkirje.fi

Ajankohtaista

  

 • Kirjeiden toimitus Venäjälle ja Valko-Venäjälle keskeytetty

  Posti keskeyttää 11.4.2022 alkaen kaiken kirje- ja pakettiliikenteen toistaiseksi Suomen ja Venäjän sekä Suomen ja Valko-Venäjän välillä perustuen Maailman postiliiton UPU:n sopimusten mukaisiin poikkeuksellisiin olosuhteisiin. Keskeytys koskee kirje- ja pakettiliikennettä sekä Suomesta Venäjälle ja Valko-Venäjälle että Venäjältä ja Valko-Venäjältä Suomeen. 

  Lähetykset, joita ei pystytä toimittamaan, palautetaan lähettäjille. 

   

  PÄIVITYS: 24.5.2022 alkaen Venäjälle ja Valko-Venäjälle osoitetut C5-kokoiset kirjeet, jotka painavat alle 50 grammaa, tullaan toimittamaan perille.

    Takaisin
 
 
 
 
 

asiakkaamme kertovat:
 

 • Yhteistyö netKirjeen kanssa alkoi vuonna 2006 epl e-kirjeiden merkeissä. Seuraavaksi suuntana oli Baltian maat ja haasteena kyrilliset aakkoset. netKirjeen oman lisenssin hankinta oli selvä ratkaisu, kun kirjeitä pitää lähettää miljoonia eikä kellään ollut tarjota valmiita työkaluja tuollaisen lähetysmäärän hoitamiseen. Yhteistyö lähti hedelmällisesti käyntiin heti alkumetreiltä ja palvelua kehitetään jatkuvasti vastaamaan Hobby Hallin muuttuvia postitustarpeita. Yhteistyö jatkui kevääseen 2017 yrityksen myyntiin asti.

  Hobby Hall

 • Yhteistyö alkoi 2007 toukokuussa, kun kaupungilla oli paljon kirjeitse hoidettavia tiedotusasioita kaupunkilaisille, mutta ei tehokkaita tapoja hoitaa postituksia. Kaupunki päätyi netKirjeen vaivattomaan vaihtoehtoon, jolloin kaupungin viestinnästä saatiin lähtemään tuhansia ja tuhansia kirjeitä viiveettä työpisteiltä poistumatta. Uuden superkunnan syntyessä tiedotuksen vahva rooli jatkuu, jolloin netKirjeen tuottama säästö resursseissa on vähintään merkittävä.

  Hämeenlinnan Kaupunki

 • netKirje -palvelussa aloitimme yhteistyön helmikuussa 2008.
  Palvelun kautta välittyivät ensin yhtiökokouskutsut. Huhtikuusta 2008 alkaen myös tilisiirrot on lähetetty netKirje -palvelun kautta.

  SKH-Isännöinti Oy

IT-Palvelu Oy Finland

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

 03 619 6000
 netkirje@netkirje.fi