Voit muodostaa postituksen omatoimisesti

 
 
 
 

netKirje™ Oma

netKirje™ OMAlla voit tehdä postituksesi omatoimisesti. Tarkoittaa kirjeaineiston lähettämistä omalta koneelta selaimen kautta suoraan postitusprosessiin. Osoitteisto ja kirjeaineisto on oltava vaatimusten mukaisia, mahdollinen virheellinen sijoittelu jää käyttäjän vastuulle. Tämä palvelu vaatii meidän ja loppukäyttäjän välisen sopimuksen.

netKirje™ OMAn tunnusten luonti maksu on 150€ (alv 0%) ja se veloitetaan vain kerran sopimuksen alkaessa. Jatkossa maksat ainoastaan lähettämistäsi postituksista hinnastomme mukaiset postitusmaksut.

 

Ota yhteyttä 

Asiakkaamme kertovat:
 

 • Yhteistyö netKirjeen kanssa alkoi vuonna 2006 epl e-kirjeiden merkeissä. Seuraavaksi suuntana oli Baltian maat ja haasteena kyrilliset aakkoset. netKirjeen oman lisenssin hankinta oli selvä ratkaisu, kun kirjeitä pitää lähettää miljoonia eikä kellään ollut tarjota valmiita työkaluja tuollaisen lähetysmäärän hoitamiseen. Yhteistyö lähti hedelmällisesti käyntiin heti alkumetreiltä ja palvelua kehitetään jatkuvasti vastaamaan Hobby Hallin muuttuvia postitustarpeita. Yhteistyö jatkui kevääseen 2017 yrityksen myyntiin asti.

  Hobby Hall

 • Yhteistyö alkoi 2007 toukokuussa, kun kaupungilla oli paljon kirjeitse hoidettavia tiedotusasioita kaupunkilaisille, mutta ei tehokkaita tapoja hoitaa postituksia. Kaupunki päätyi netKirjeen vaivattomaan vaihtoehtoon, jolloin kaupungin viestinnästä saatiin lähtemään tuhansia ja tuhansia kirjeitä viiveettä työpisteiltä poistumatta. Uuden superkunnan syntyessä tiedotuksen vahva rooli jatkuu, jolloin netKirjeen tuottama säästö resursseissa on vähintään merkittävä.

  Hämeenlinnan Kaupunki

 • netKirje -palvelussa aloitimme yhteistyön helmikuussa 2008.
  Palvelun kautta välittyivät ensin yhtiökokouskutsut. Huhtikuusta 2008 alkaen myös tilisiirrot on lähetetty netKirje -palvelun kautta.

  SKH-Isännöinti Oy


IT-Palvelu Oy Finland
Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna
puh. 03 619 6000
netkirje@netkirje.fi

Tilaa uutiskirje tästä

Yhteistyökumppanit